Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
donderdag, 24 april 2014 02:01

Leo Victor & Notch spelen finale SVB beker

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
foto: Leo Victor vs. Boma Star foto: Leo Victor vs. Boma Star

Leo Victor & Notch hebben zich op een uitstekende wijze geplaatst voor de finale van de SVB beker.

Beide halve finale wedstrijden werd afgewerkt in het Dr.Ir.F.Essed stadion. West United en Notch kwamen eerst aan bod. Edven Welkens bracht Notch in de twaalfde minuut op een 0-1 voorsprong. Precies na vijf minuten trok Jerny Faerber de stand op gelijke hoogte. Olvido Misidjang bezorgde Notch al in de 42ste minuut de overwinning door 1-2 van te maken en dus ook de eerste finale plek.

Daarna was het de beurt aan Leo Victor en Boma Star om te bepalen wie de tweede finalist van de SVB beker zou worden. Beide ploegen waren goed tegen elkaar opgewassen, maar het waren de "Leeuwen" die twee keer goed vanuit een achterstand terug wisten te komen. Jelany Djemesie maakte vroeg in de eerste helft in de tiende minuut de 0-1 voor Boma Star. Miquel Cronie maakte in de 41ste minuut de gelijkmaker 1-1. Vlak voor rust in de 45ste minuut wist Regillio Abiting Boma Star wederom op voorsprong te brengen. Na zeventien minuten te hebben gespeeld in de tweede helft kwam Leo Victor voor de tweede keer op gelijke hoogte, dit keer door een prachtige doelpunt van Romano Holtuin die met een keiharde intikker doelman Manuel Kowid wist te verschalken. Deze 2-2 stand bleef in de reguliere speelperiode ongewijzigd, waardoor er strafschoppen moesten worden genomen om een winnaar te bepalen. Bij het nemen van strafschoppen was Leo Victor veel beter en scoorde al vier, terwijl Boma Star twee uit de drie strafschoppen miste (4-1).

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

 

Lees 474 keer
Marsosur