Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 26 mei 2014 01:31

Transvaal blijft in de hoofdklasse van de SVB

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Transvaal vs. Boskamp Transvaal vs. Boskamp

De beslissingswedstrijd in de SVB hoofdklasse tussen Transvaal en Boskamp is na het nemen van strafschoppen gewonnen door de groen/witte formatie.

In het Dr.Ir.F.Essed stadion kwamen geen van beide ploegen tot scoren in de reguliere speelperiode. Zowel Transvaal als Boskamp kregen doelrijpe kansen, maar verzuimden telkens te scoren. In de 76ste minuut van de wedstrijd werd de groen/witte zelfs gereduceerd naar tien man. Toshiro Homoet werd toen rood gekleurd. In de blessure tijd kreeg ook Boskamp speler Rickly Masse de rode kaart. Bij het nemen van de strafschoppen scoorde Transvaal drie keer, terwijl de ploeg uit Saramacca slechts een keer het net wist te vinden van doelman Delano Stella. Stella werd later ook uitgeroepen tot 'man of the match'. Transvaal is op de achtste plaats geëindigd en Boskamp op de negende plaats. Boskamp zal twee promotie/degradatie wedstrijden spelen tegen het nummer twee van de eerste klasse te weten Botopasie.

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

 

Lees 346 keer
Marsosur