Top Banner
FC Sporting Unity wint met minimale score van Ghost ------------- Wild naar playoffs, Sharks zetten dramatische reeks voort ------------- Kwartfinalisten SVB Bekercompetitie bekend ------------- Valverde laat zien wie de beste is ------------- SZVB In- en overschrijvingen competitiejaar 2017
facebook twitter linkedin googleplus rss
SMEsport banner 205x647
maandag, 02 juni 2014 01:14

Jong Rambaan kampioen van het Lidbonden toernooi

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)
Jong Rambaan vs. Nishaan 42 Jong Rambaan vs. Nishaan 42

Jong Rambaan, de kampioen van de Lelydorp Sport Bond (LSB), is dit jaar kampioen geworden van het negende Lidbonden toernooi van de SVB.

Beide wedstrijden PVV vs. TOK en Jong Rambaan vs. Nishaan 42 stonden voor zaterdag 31 mei gepland op het A.Kamperveen stadion. Bij rust tussen PVV vs. TOK werd het veld vanwege slechte terreingesteldheid afgekeurd en werden de wedstrijden verschoven naar het Dr.Ir.F.Essed stadion op zondag 1 juni 2014. PVV stond in de eerste helft (A.Kamperveen stadion) al op 1-0 nadat Donaven Dieko zijn ploeg in de zesde minuut op voorsprong had gebracht. In de tweede helft (Dr.Ir.F.Essed stadion) werd er niet meer gescoord, waardoor PVV op de derde plaats is geëindigd van het Lidbonden toernooi. PVV zal twee promotie/degradatie wedstrijden tegen het nummer 10 van de eerste klasse moeten afwerken willen zij ook promoveren.

Jong Rambaan is op uitstekende wijze kampioen geworden van de negende Lidbonden toernooi van de SVB. De LSB ploeg is 32 wedstrijden op rij (reguliere competitie LSB & lidbonden toernooi) ongeslagen geweest. De kampioen van de Meerzorg Sport Bond, Nishaan 42, had het uiteraard niet makkelijk gemaakt en toonde wilskracht. Na ongeveer 35 minuten spelen in de eerste helft bracht Furgill Nijda de ploeg uit Lelydorp op een 1-0 voorsprong. Pas in de 72ste minuut wist Nishaan 42 de gelijkmaker te maken. Nishaan 42 kreeg een strafschop toegewezen, nadat de Rambaan doelverdediger een overtreding had begaan. Deze strafschop werd veilloos verzilverd door Gilberto Eind. Toch trok Jong Rambaan het kampioenschap in de 75ste minuut naar zich toe. Invaller Richie Ronopawiro scoorde het gouden doelpunt voor Rambaan en bezorgde hen de 2-1 overwinning en zo ook het kampioenschap.

'Ik, Mohan alias Mourinho, heb mijn eigen record vandaag verbeterd. Vorig jaar ben ik met Caravan kampioen geworden van het achtste lidbonden toernooi en wel met een status van 31 wedstrijden ongeslagen. Dit jaar staat de teller op 32 wedstrijden ongeslagen. Mijn jongens hebben mij en zichzelf nooit in de steek gelaten en hebben dit kampioenschap verdiend gewonnen', aldus de Jong Rambaan coach. In het jaar 2012 bracht coach Mohan, Takdier Boys ook al een stap hoger door hen te laten promoveren naar de SVB hoofdklasse.

Copyright © 2014 SMEsport. Bij overname bronvermelding verplicht!

 

PVV vs. TOK

 

Lees 980 keer Laatst aangepast op maandag, 02 juni 2014 01:44
Marsosur